Referencia munkáink

Az edző abszolút profi. Nagyszerű és megbízható tréner! Csak ajánlani tudom!

"Már az első pár óra után jelentősen javult a kutyánk viselkedése. A kutyánk nagyon szorong más kutyákra és emberekre, és nagyon szörnyű. Az alapszabályokat is kiképezték, hogy a kutya tudja, mit tehet és mit nem."
Példa Péter

Helyben maradás

Szikra, a mentett magyar vizsla és gazdája is elkezdte a Dog-Ma Kutyasuli Alapprogramját. És ha már Szikra tanul, néha becsatlakozik a “nagy öreg” Szalma is.

Vezetés

Paul egy erős órán van túl. Bár ő és kutyája, Penny között már tökéletes az összhang, most két kutyát kellett egy kézben vezetnie. Ráadásul Cocóval még sem ő, sem a kutyája nem találkozott, sőt, Coco gazdája sem volt ott a tréningen.
És hogy sikerül?
Szombaton egy videón megnézhetitek!

Kutyaovi

Mustár és gazdija , Csilla is a Dog-Ma kutyasuli ovis képzési programját választotta!
Kiemelt figyelmet fordítunk a behívásra, a kötődésre és a kutya figyelmének erősítésére, de alap pórázkezelési feladatokat is végzünk.
Arra is külön odafigyelünk, hogy az alig 3 hónapos labrador kutyus összeszokjon a család két kisgyermekével!

"Rám" utasítás

Minden nálam tanuló kutyusnak és gazdinak megtanítom a “Rám” utasítást. Ezt igen fontosnak vélem, hiszen ha a kutya tudja, hogy a “rám” utasításra a gazda szemébe kell nézni, minden helyzetben magunkra tudjuk irányítani a kutya figyelmét. Persze, mint minden mást, ezt is lépésről-lépésre kell tanítani, és sokat gyakorolni, amíg elérjük a megfelelő szintet.

Alap engedelmességi feladatok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In nisi turpis, tincidunt id est in, dictum vehicula ipsum. In nec mattis ante. Pellentesque sodales gravida metus ut pulvinar.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In nisi turpis, tincidunt id est in, dictum vehicula ipsum. In nec mattis ante. 

Naponta megújuló videókért, bejegyzésekért iratkozz fel hírlevelünkre és kövess minket a közösségi oldalakon!